https://old.stc.se/wp-content/uploads/2019/09/trelleborg-678x381.jpg

Vi söker instruktörer till STC Kållered

Nu söker vi instruktörer till Bodypump, CXWORX cykel och dans 💪🏼
Är du intresserad? Maila emelie.gronlund@stc.se eller kontakta receptionen 🤩

 

BODYPUMP®
Är styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Passet är perfekt för både kvinnor och män som vill träna igenom hela kroppen på en timme. Att Bodypump är enkelt gör det lätt att komma igång. Effektiviteten gör att du snabbt märker resultat. Var tredje månad byts koreografi och musik ut för att bibehålla utveckling och motivation. Rekommenderad min. ålder: 15 år i målsmans sällskap.

CXWORX®
Ett kort, effektivt pass som inspierar dig att ta din träning till nästa nivå samtidigt som du stärker din kropp!
Fokus ligger på att stärka bålmuskulaturen och de muskler som kopplar ihop över- och underkropp. Så du får starkare mage och rumpa, men tränar samtidigt funktionell styrka och skadeförebyggande träning. Övningarna görs till stor del med kroppsvikt, men vi använder också redskap som gummiband och viktplattor.
Passet är 30 minuter och passar utmärkt att kombinera med ett annat pass eller träning på gymmet.

CYKEL
Ett roligt pass för effektiv konditionsträning.
I cykelsalen ligger fokus på att förbättra sin kondition. Eftersom cykling inte ger så hög belastning på kroppen är det en träningsform som passar de flesta!
Instruktören lägger upp passet själv, så backarna kan se olika ut beroende på vem du väljer att gå för. Du blir guidad genom hela passet och får veta när du ska lägga på motstånd, återhämta dig eller ge allt vad du har!
Du blir motiverad av pulserande musik och instruktören som peppar dig genom hela passet och ser till att du får ut maximalt av träningen. Cykel är ett perfekt pass för dig som älskar utmaningar! Rekommenderad min. längd: 1,5 m.

https://old.stc.se/wp-content/uploads/2019/03/super-weekend-kacc8allered-190319-678x381.png

Super Weekend – STC Kållered

Rivstarta våren med en härlig träningshelg hos oss på STC Kållered! Lördag 30 mars kommer vi ha ett fullspäckat schema på klubben med gruppträningsklasser, smakprover på Nutramino- produkter, mingel och möjlighet att vinna fina priser. Vi kommer också släppa nya Les Mills Releaser dagen helgen. Alla är välkomna att prova på så ta gärna med era vänner. Hoppas vi ses!

Klicka här för att komma till bokningen!

Schema för dagen:
Kl 10:20-11:20 • BODYPUMP (release) med Anna & Emelie
Kl 10:50-11:20 • FITBENCH med Jenni
Kl 11:30-12:00 • Cykel med Jenni
Kl 12:10-12:40 • FITBENCH

https://old.stc.se/wp-content/uploads/2019/01/kacc8allered7-678x381.jpg

Nu har vi öppnat STC Kållered

STC:s premiärer duggar tätt just nu.
På lördagen öppnades dörrarna till en ny unik arena för träning i Kållered.
– Den här klubben sticker verkligen ut med sin öppna planlösning och häftiga storbildsskärmar, säger vd Katarina Andersson.

Det sker en stor och positiv utveckling av Kållered köpstad. STC är en av aktörerna som är med och satsar. I den tidigare SOVA-butiken har STC byggt ett toppmodernt gym.
Det är 1500 luftiga kvadratmeter som nu erbjuder träning för alla människor i alla åldrar. En jättelik sal för gruppträning sticker ut och ger oanade möjligheter.
– Vi är väldigt nöjda med utförandet och anläggningen kommer att kompletteras med ytterligare maskiner och utrustning, men det mesta är på plats, säger Katarina Andersson.

På fredag i nästa vecka är det dags för nästa premiäryra, då STC slår upp portarna på Rimmaregatan 3 – ett stenkast från Selma Lagerlöfs Torg.

https://old.stc.se/wp-content/uploads/2019/01/invigning-kacc8allered-190122-678x381.jpg

Invigning STC Kållered

Lördag 26 januari kl 10.00 kommer vi ha premiär av vår helt nya klubb STC Kållered. Vi kommer visa upp våra lokaler, bjuda på tårta, tilltugg och mingel. Mellan kl 10.00 – 12.00 har du chans att tävla om ett årskort. Hela dagen tränar du fritt och har chans att prova på olika gruppträningspass, ta gärna med era vänner. Hoppas vi ses!

Gruppträning under dagen:
Kl 10.45 Cykel
Kl 11.30 Crosscage
Kl 12.00 Zumba
Kl 12.40 Fitbench

Missa inte heller att prova våra virtuella pass. Konceptet virtual training innebär att det finns en gruppträningssal på anläggningen med förinspelade pass. Här har du möjligheten att bli ledd av några av världens bästa instruktörer via skärm.

Boka dig direkt via appen eller i receptionen!

 

https://old.stc.se/wp-content/uploads/2018/10/stc2018_q2a6605facebook-678x381.jpg

Vi söker instruktörer till STC i Göteborg!

Nu söker vi gruppträningsinstruktörer till STC i Göteborg!

Glädje och passion är två av våra viktiga värdeord och som gruppträningsinstruktör hos STC är det ett måste. Vårt utbud är brett och varierande, vilket skapar enorma möjligheter för dig som instruktör. Oavsett gruppträningsform handlar det om att inspirera och motivera våra medlemmar. Ett pass ska präglas av glädje, svett och en stimulerande puls.

STC har sedan länge ett etablerat samarbete med Les Mills, världens ledande leverantör av gruppträning och alla våra instruktörer är licensierade. Är du redan utbildad av Les Mills är det en stor fördel, men inget måste. Vidareutbildningar sker regelbundet. Vi erbjuder också andra gruppträningspass. Tillsammans utvärderar och utvecklar vi ständigt utbudet.

Just nu söker vi instruktörer till alla våra pass på olika klubbar runt om i Göteborg, framförallt STC Selma och STC Kållered.  Välkommen med din intresseanmälan.

Har du frågor eller vill anmäla dig? Då gör du det här till: sara.bohman@stc.se

https://old.stc.se/wp-content/uploads/2018/10/kacc8allered-678x381.jpg

Grattis Kållered

Träningskedjan STC öppnar en helt ny träningsanläggning granne med IKEA i Kållered.
– Vi ser ett stort behov av en modern klubb som fokuserar både på kropp och själ, säger företagets etableringsansvarige, Antoni Kutics.

STC fortsätter att expandera. Den 26 januari väntar premiäryra i Kållered. I den tidigare Sova-butiken etableras ett modernt expressgym med bästa tänkbara tillgänglighet. Det blir en komplett anläggning med allt inom träning och rehabilitering. Lokalerna omfattar 1500 kvm och erbjuder både en fräsch interiör och toppmodern träningsutrustning.
– Vi samarbetar med Cybex som är världsledande av maskiner i träningsbranschen. Samma sak gäller vårt rika utbud av gruppträning som är baserat på Les Mills, även de är världsledande i sin genre, säger Antoni Kutics.

Glädje, passion och gemenskap är viktiga värdeord för STC. Det handlar om att få människor att träna, träffas och trivas över generationerna.
– Vi jobbar målmedvetet med de mjuka värdena. Behovet av träning gäller alla, oavsett ålder. Därför är vår målgrupp alla människor i alla åldrar. Vår ambition är att kunna erbjuda alla som besöker oss någon form av träning. Fysisk aktivitet i en vardag som blir allt mer stillasittande är a och o för ett långt och lyckligt liv. Det hoppas vi kunna bidra med, säger Antoni Kutics.


Fakta STC

En av Sveriges ledande friskvårdskedjor med över 50 träningsklubbar i Syd- och Västsverige samt Värmland och Skaraborg. Företaget sysselsätter cirka 900 personer och har växt stadigt sedan starten 1997. STC erbjuder träning för alla människor i alla åldrar samt rehabilitering och sjukgymnastik. Vårt utbud av gruppträning baseras delvis på program från världens största leverantör, Les Mills. STC står för Sport Training Club.

Personlig träning

Maximera dina resultat med en personlig tränare! Våra PT motiverar dig till en roligare och effektivare träning.

Personlig träning »

Bli medlem

Vad har du för mål? Med en mängd olika medlemskap hittar du enkelt rätt träningskort för dina behov och önskemål.

Våra medlemskap »
STC Magazine STC Magazine
Sidan laddar